Az mitől lehet, hogy egy monitor nem tudja az 1024x768-as felbontást?
Régebbi 19"-os LG monitor, 1280-at tudja, 640x480-as is tudja, de ha 1024-re akar váltani, akkor többször próbálkozik vele a monitor, és villog rajta az LG felirat a végtelenségig.
Driver kellene hozzá?
Esetleg mint olyan, kompromisszumos megoldásként a 800×600-as felbontás, ami még úgy éppenhogy jó lehet. Mert már éppen akartam ajánlani egy hasonló képarányú, de új monitor vásárlását, amikor meglepődve láttam, hogy már nem árulnak olyanokat.
(A maradékokat gondolom néhány féregként terjeszkedő nagyvállalat felvásárolhatta. Vagy nem.)
Akkor ezeknek az 5:4-es képarányú monitoroknak a helyettesítésére tervezett, minimum Full-HD monitor vásárlásához annyit, hogyha otthoni felhasználásra kell majd, akkor
legalább minimum 24"-os képátlóval rendelkezzen. Persze csak akkor, ha tényleg kell majd.
a 800x600-at se tudja. Egyedül a 640x480, meg az 1280x1024.
Kábelcsere se oldotta meg, valami baja lehet annak a monitornak.
Rákerestem a típusra, még csak hasonló hibát se találtam sehol.
Ha van egy szériahiba, idővel előjön mindegyiknél.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!