Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ár-érték arányban jobban éri...

Ár-érték arányban jobban éri meg Radeon kártyát venni?

Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Az AMD király procikát gyárt.De ha kártyáról van szó én inkább maradnék az Nvidia-nál.Szerintem időtállóbb,megbízhatóbb és kompatibilisebb mint az AMD-s társai.De ez csak az én véleményem.
2020. szept. 17. 13:22
 2/6 Ifj. Paprikás Csirke ***** válasza:
48%
Attól függ, neked mi jelenti az értéket. Hiába van jó áron jó teljesítmény a Radeon kártyákon, ha cserébe jár vele egy csomó szoftveres bug meg driver probléma is. Van akit ez nem zavar (vagy állítja, hogy ő márpedig soha nem találkozott ezekkel), mindenki másnak ár/érték arányban is az Nvidia lesz a nyerő.
2020. szept. 17. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Kártyánál valóban le van maradva még az AMD, bár nekem soha nem voltak problémáim, se az ATI se az AMD korszakból származó Radeonokkal. Az, hogy egyesek segghülyék a driverek konfigolásához, arról nem a gyártó tehet.
2020. szept. 17. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Attol fugg. Ha kis belepo szintu kartyat akarsz, egy rx570/580 verhetetlen abban az ár sávban (foleg hasznaltan)
2020. szept. 17. 16:25
 5/6 anonim ***** válasza:
A többiek nagyjából leírták a lényeget de az Nvidia pont hogy nem időtállóbb. Elég megnézni az RX 500 as szériát szemben a GTX 1000 szériával az utóbbi időben. De 2 vega kártya is egyre inkább lenyomja egykori vetélytársait. A Radeon kártyákkal voltak már kezdeti problémák a driverekkel de 2 3 év után meg pont hogy azok kapnak jobb drivereket. De egyébként az RX 5700Xt is kezdetben 5 6% al volt lemaradva a 2070 supertől átlagban most meg már alig 2% körül van. 2 év múlva lehet már a 2070 super lesz pár % lemaradásban.
2020. szept. 17. 19:02
 6/6 anonim ***** válasza:

3-4% külömbség e-pénisz méregetés már, amit játék alatt nem nagyon fogsz tapasztalni. Persze teszteknél látványos, de neked más CPU lesz, meg RAM. Így kéz alatt másabb lesz az FPS szám.

Ez esetben már árat néznék első sorban.

2020. szept. 17. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!