Ramot szertnék venni a gépemhez kb 1 gigásat . De am én úgy hallottam hogy ha én mondjuk 2 db 512 est tennék bele és úgy lenne 2 giga ram úgy gyorsabb mintha egy 1 gigással lenne 2 gb ez igaz? Am mennyibe kerülnek úgy árba?
Figyelt kérdés
2010. aug. 6. 15:49
1/7 anonim válasza:
Attól függ... Most milyen van a gépedben?
Akkor gyorsabb, ha dual channelbe tud működni, és csak akkor tud így működni, ha párossával vannak.
2/7 anonim válasza:
Ez hülyeség, csak hasznot akarnak húzni belőled, helyedben én mindig nagyobbat vennék már csak amiatt is hogy ha esetleg kevés lenne a 2 giga ami az is lesz idővel akkor veszel bele megint egy 2 gigásat, a többivel meg csak szopod semmiképp nem vennék 2 giga alatt
nekem is 2 hely van benne, majd ha lesz pénz veszek megint bele 2 gigát, jah és fontos ugyanolyan Mhz-en működjenek, ha sok pénzed van dual channel, Meg ne vedd a 2 512-est csak le akarnak húzni egy pont ilyen miatt és szabadulni szaros 512-estől, nézzél szét vatera.hu-n sokkal kedvezőbb az árak vagy használj google-t
3/7 anonim válasza:
Jah és a meglévőhöz ugyanolyan Mhz-en működőt vegyél és olyan márkát, Semmiképp ne vedd meg.
4/7 A kérdező kommentje:
oké köszi
2010. aug. 6. 16:04
5/7 A kérdező kommentje:
ja szerintem ez hülye kérdés de hol lehet megnézni hogy milyen van ?
2010. aug. 6. 16:10
6/7 anonim válasza:
Kapcsold ki a géped, alul és felül a ramnál pattinsd fel a műanyagot vedd ki, általába van rajta egy kis címke az adatokkal azt írd le, vagy a chipjein
7/7 A kérdező kommentje:
oké köszi
2010. aug. 6. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!