Üdv! Van egy HP Folio 9470M-es laptopom aminek ssdje van, és a bootnál valami el lett rontva a bios beállitásokban, és nem bootol semmit. Annyit ir ki bekapcsolás után, hogy No bootable image found,notebook will be shutdown??
Aztán csak az ok-ra lehet rá menni és ennyi. A probléma ott kezdődik, hogy ehhez társul az, hogy a billentyűzet nem működik valamiért, és usb billenttyűzettel használható csak, ami szintén nem kapcsol ahogy nem bootol semmit sem.
Kérlek segitsetek, egy kétségbe esett laptop vásárló.
A probléma az, hogy az usb keyboard nem működőképes ebben az állapotban nem ismeri fel magától, és ugye bootolni meg nem akar semmit hiába rakom be a win10 pendriveot
Tehát nem tudok nyomogatni billentyűket csak a touchpad van, mert nem kapcsol az usb billentyűzet
Megcsináltad, amit írtam?
1. töltőről levenni
2. akksit kivenni
3. bekapcsológomb nyomvatartása min. 15 sec
4. akksi vissza
5. töltő vissza
8. bekapcs > F10
Még megpróbálhatod a BIOS resetet. Hogy működik-e usb billentyűzetről, nem tudom, de én megpróbálnám mindkét billentyűzetről. (amikor a saját bill-ről próbálod, az usb legyen kihúzva!!!)
1. laptop kikapcs, de a töltő legyen bedugva
2. egyszerre nyomd le a WIN + B gombot (2 gomb lenyomva egyszerre)
3. nyomd le plusszban a bekapcsoló gombot is (3 gomb lenyomva egyszerre)
4. tartsd őket lenyomva 5-7 másodpercig, ha sikeres volt a beavatkozás, hallanod kell a BIOS csipogását
5. bekapcs
Ha ez nem működik, ugyanezt a fenti 5 pontot kellene megpróbálni a WIN + V gombokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!