Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Msi Afterburner nem írja ki...

Msi Afterburner nem írja ki az adatokat a játékban, az miért van?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Mindent ugy állítottam be ahogyan kellett a Msi Afterburnerben, és a RivaTurnerben is, és mégis bármit csinálok nem jelen meg semmi bal fenti oldalon, utánakerestem de nemtaláltam semmit az interneten, az szerintetek számít hogy jelenleg integrált vga van a gépben? Kövi héten jön a vga, és kiváncsi voltam hogy így hány fpsem van a játékban illetve mennyire használja ki a dolgokat a proccesszor illetve mennyire melegedik.

2020. szept. 9. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Melyik játékról van szó?
2020. szept. 9. 16:36
 2/5 A kérdező kommentje:
cs:gonál probáltam eddig csak.
2020. szept. 9. 16:38
 3/5 anonim ***** válasza:

a videokártyának ehhez nincs köze, a processzort akkor is listáznia kéne.

Szerintem kihagytál egy pipát, ahol engedélyezed, hogy futhasson, illetve ha több monitorod van, akkor rossz monitorra van állítva a program és mivel nem azon a monitoron fut a játék, nem ír ki semmit.

2020. szept. 9. 17:10
 4/5 anonim ***** válasza:
A CS:GO-nál nem működik egy pár hónapja, amióta behozták az új anti-cheat rendszert, az úgynevezett "Trusted Launch" opciót, ami lényegében majdnem minden overlay, és a Valve által nem hitelesített DLL-t ignorál. Ezt kitudod kapcsolni, de hivatalos szervereken nélküle sokkal több csalóval fogsz találkozni. Illetve ha nem hivatalos szerver (faceit, ESEA, pvpro, stb), akkor meg nem szükséges egyáltalán, és akkor működik.
2020. szept. 9. 18:56
 5/5 A kérdező kommentje:
tényleg, csak csben nem műkődik többi játékban viszont igen, azt hittem hogy valamit elrontottam az afterburnerben belül :D Köszi.
2020. szept. 9. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!