Azt hogy nézhetem meg a gépen hogy mikor volt először telepítve a Windows?
Figyelt kérdés
Ergó, hogy mikor vettem a laptopot? Mikor installálták nekem az üzletben.
(Kisebb kereskedőtől vettem, nem MediaMarkt vagy ilyesmi.)
Pl a Vezérlőpultban valahol?
2020. szept. 6. 18:16
1/10 anonim válasza:
Ha azóta újratelepítetted, akkor sehogy, mert a formázás minden adatot töröl.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem volt újratelepítve.
2020. szept. 6. 18:48
3/10 anonim válasza:
Akkor legegyszerűbb, ha megnézed a rendszermeghajtón a Windows könyvtár létrehozási dátumát.
4/10 anonim válasza:
Sajnos az nem jó, mert a frissítések módosítják a dátumokat. Én még a Windows mappán belül sem találtam olyan mappát, aminek jó lett volna a dátuma. Sem a felhasználói fióké. Esetleg a telepített programok listája dátum szerint rendezve, hátha van olyan dolog ami a telepítéskor felkerült és azóta nem változott.
6/10 anonim válasza:
A lelegőször telepített program nem rossz ötlet, közelítőleg a legjobb eredmény, de ami tuti, az a System Volume Information mappa létrehozási dátuma a jobbgombos tulajdonságoknál. Ehhez a védett rendszermappák megjelenítését be kell állítani.
7/10 A kérdező kommentje:
És a telepített programok listáját hol lehet megnézni?
2020. szept. 6. 23:27
8/10 coopper válasza:
Szia.
Ha inditasz egy parancssort (cmd) és abba beirod : Systemininfo
Akkor elvileg a "Eredeti telepités dátuma"-nál, megtalálod a keresett dátumot.
Kép : [link]
Sok sikert. Üdv.
9/10 anonim válasza:
#8 a Systeminfo az utolsó build telepítését mutatja, tehát ha közben (az eredeti telepítés után) volt frissítés későbbi buildre, akkor az azt mutatja.
10/10 anonim válasza:
Klasszikus Vezérlőpul - Programok eltávolítása
vagy
Gépház - Alkalmazások
Mindkét nézetben tudsz dátum alapján rendezni
(klasszikus vezérlőpult: start menübe: control.exe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!