Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen gamer laptopot tudtok...

Milyen gamer laptopot tudtok ajánlani 400.000 forintig?

Figyelt kérdés

Mindenképpen laptopot szeretnék. Elsősorban Star Stable-hez kellene, esetleg Sims 3-hoz.

Ezeket néztem ki:

[link]

[link]

Ezek megfelelnének a célra? Esetleg van még valami, ami nektek bevált?

2020. szept. 6. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Ne haragudj, de Star Stable-hez meg Sims 3-hoz minek ilyen gép?

Mindkettő elég overkill ilyen célra.

2020. szept. 6. 14:03
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Nem kell gamer laptop ezekhez a játékokhoz.
2020. szept. 6. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne mediamarktban vegyel, nagyon dragak
2020. szept. 6. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ezekre szeretnéd használni, semmi komolyabb játékra, akkor szerintem még 200 ezret is túlzás lenne kiadni egy laptopra. Az én gépemben is 8 GB RAM van és egy évekkel ezelőtti i3-mas proci + integrált videókártya, és max. minőségen szinte lagg nélkül viszi a Star Stable-t. De szerintem a Sims 3-nak sem lehet sokkal magasabb a gépigénye, mint az SSO-nak.

Szóval szerintem vagy ne vegyél ennyiért laptopot, ha nem kell ezeknél komolyabb játékokhoz, és a maradék pénzből vegyél magadnak valami mást, amit szeretnél, vagy akkor vegyél egy 400 ezreset, viszont akkor az nagyon sokáig jó lesz (remélhetőleg). Ez a te döntésed.

2020. szept. 6. 22:09
 5/6 fukapapa27 ***** válasza:

Ehhez mit szólsz?

[link]

2020. szept. 7. 14:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy a kérdés komoly-e, viszont laptopot ne vegyél csak ha tényleg muszáj. Én anno megjártam azzal, hogy laptopot akarok venni, mert az hú de jó, meg vihetem bárhova. Egy-két nyaraláshoz talán jól is jött, de gyengébb ugyanannyiért, mint egy jó asztali gép. Arról nem is beszélve, hogy itthon nem hurcolásztam sehova, mint ahogy azt elképzeltem. Folyamatosan itt volt az asztalon, akár egy asztali gép.

Tehát hacsak nem muszáj, ne vegyél laptopot.

Elnézést az offért.

2020. szept. 8. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!