Altrifla kérdése:
Miért sípol, nyöszörög. Van megoldás?
Figyelt kérdés
Azt tapasztaltam, hogy a házgól mindenféle hangok szűrődnek ki. Nagyon bosszantó, mivel 1 majdnem új gépről van szó. Amennyire hallom az alaplapi prpcesszor (4 mag) felől jönnek, pl. akkor ha bezárok 1 ablakot, fotót szerkesztek stb..Ajánlották, hogy takarítsam ki. Én kifújattam, semmi. Aztán nem biztos hogy onnan jön a zaj! (Most nézem itt ezt a kis reklámot, ahogy villog, úgy jön a hang is.) Köszönöm.2010. aug. 6. 08:26
1/4 A kérdező kommentje:
Ja! Olvastam hasonló témában és azt mondják hogy melegszik a dolog. Én ezt a jelenséget már ahogy bekapcsolom a gépet egyből tapasztalom, nem hinném hogy olyan gyorsan felmelegednének a cuccok. Persze nem igazán értek hozzá.
2010. aug. 6. 08:32
2/4 anonim válasza:
Valoszinu,hogy a HDD csinalja,a villogas a HDD terhelest jelzi. Nekem is igy volt es nemsokara a HHD megata magat.Szerintem nezezsd meg egy szakival.
3/4 anonim válasza:
Ez valami szellem ház lehet.
Azonnal szabadulj meg tőle!
Ha le sem veszed a ház oldalát akkor hogy hallod honnan jön a zaj??????
Melegszik a dolog mi? Hát öcsém nálad tényleg melegszik.
Hallgass zenét oszt jó!
4/4 anonim válasza:
Mi az hogy kifújattad? Kivel?
Szervízbe kifújatni nem szabad elvinni, nekem ot cseszték tönkre a 200E forintos szervergépem. Azóta szépen megveszem a sűrített levegős Spray-t, itthon szétszedem és kitakaítom ha hangos. Próbáld ki te is így :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!