Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Most melyik a legújabb Lenovo...

Most melyik a legújabb Lenovo Yoga?

Figyelt kérdés

Tudom nem egy nehéz kérdés,de már teljesen belezavarodtam.

Ha valaki szèp sorrendben leírja ès esetleg azt is hogy mikor jön a következő az lenne a legjobb talán.

2020. szept. 4. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
C940 és nem tudni mikor jön a következő.
2020. szept. 4. 22:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Ès ez az 530 után jött?
2020. szept. 5. 22:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyébként miért fontos, hogy melyik a legújabb? Ahogyan autóknál, telefonoknál, stb. különböző kategóriák vannak, különböző felhasználásra. A C940 teljesen más kategória, mint az 530 árban és tudásban is. Az egyik 180-200e Ft, a másik meg 500-600e Ft.

Ahogyan mobiltelefonoknál is pl. a Samsung Galaxy A21s újabb, mint az S20, mégse lehet összehasonlítani, mert különböző kategória a kettő.

Valószínűleg ezért vagy belezavarodva, mert a legújabb Yoga nem biztos, hogy a legjobb, sőt! És a legrdágább se feltétlenül a legjobb, hanem más funkciói vannak, mint egy kevésbé drágának, de azokat te lehet, hogy nem is használnád, nincs rá szükséged (pl. C940 rajzolásra legjobb, más irodai munkára, harmadik játékra, stb.)

2020. szept. 5. 23:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Èn úgy értettem hogy ugye asszem a 510 után jött az 530 ès valamivel fejlettebb. Valami ilyen re lennék kíváncsi
2020. szept. 6. 12:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!