Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen hűtőpadot vegyek?

Milyen hűtőpadot vegyek?

Figyelt kérdés
Asus tuf vagy Lenovo legion gamer laptophoz lenne attól még ugyanúgy rendszeresen tisztítanám. Egyáltalán megéri egy? Ha pl 5 ezer Ft környéke és hűt 5-10 fokot akkor már megérte nekem. Az ár nem számít de 15 ezer alatt kéne az amelyik a legtöbbet hűt. Az RGB mindegy csak hűtsön

2020. szept. 4. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
5 Ezer forint környéke nem fog 5-10 fokot hűteni ezt garantálom! Alapvetően nem sok értelmük van a notebook hűtőknek, de ha valaki beruház egyre akkor érdemes 10 ezer forint felett venni, annak már elég nagy az esélye, hogy ér is valamit és nem egy traktor.
2020. szept. 4. 21:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor melyiket ajánlod max 15-20k-ig ami 5-10 fokot hűt?
2020. szept. 4. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Én mondjuk egy Cooler Master NOTEPAL X150R (MNX-SWXB-10FN-R1) -t már meg mernék venni. (De a 10 fok túlzónak tűnik bármilyen hűtő esetén)

Általában egy notebook úgy van megtervezve, hogy az optimális szinten tartsa az alkatrészeit. (Ha nem régi a paszta, nincs elhasználódva, nincs tele porral és stb..)

Viszont az a kérdés, hogy miért akarod ennyire hűteni?

Mi az amit nagyon magasnak ítélsz meg, hogy 10 fokkal csökkenteni akarod?

2020. szept. 4. 21:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát még csak gondolkozok laptopban és úgy hallottam hogy 70-80 fok is lehet a proci pl ezért az 5 fok azt az 5-10 ezer nem sajnálom rá de nem biztos
2020. szept. 4. 22:00
 5/5 anonim ***** válasza:
70-80 fok teljesen optimális terhelés alatt.
2020. szept. 4. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!