Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » MAC-es billentyűzeten a...

MAC-es billentyűzeten a billentyűparancsok, kombinációk nem működnek, mit állíthattam el?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

MAC-es billentyűzettel szerettem volna egy hashtag-et írni, de nem jött össze és valószínűleg valamit úgy megnyomtam, hogy most semmilyen billentyűkombináció nem működik. Pl. a cmd+c, cmd+v sem.

A cmd+c lenyomása esetén feldob egy ablakot, hogy A Cortana nem érhető el az Ön régiójában.

Hogyan tudnám visszaállítani? Már kihúztam és visszadugtam, gépet újraindítottam, ezek nem segítettek. Köszönöm!

2020. szept. 4. 17:50
 1/2 A kérdező kommentje:
Még annyi kiegészítő infót hozzáfűznék, hogy a billentyűzetet rádugtam egy mac-es gépre, ott minden hibátlanul működik. Nálam most az van, hogy van egy windows-os laptopom, ahhoz egy monitorom, amit kijelzőnek használok és a mac-es billentyűzeten pötyögök. Eleinte nem volt gond a billentyűkombinációkkal. Lehet, hogy a gépen állítottam el valamit és nem is magán a billentyűzeten?
2020. szept. 4. 18:38
 2/2 anonim ***** válasza:
a windowsban keresd a problémát.
2020. szept. 4. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!