Fullhd-ra melyik kártyát (rx 570 4gb lenne cserélve)?
Figyelt kérdés
Szóval nem érdekel a 2-4k, nekem elég a fullhd, de azt akkor már kimaxolnám, hogy ultra 60fps-ben vigye a dolgokat (több hz sem kell, tökéletes ez a monitor).
Egy rx 580 8gb elég lenne, vagy azért ehhez már erősebb kéne? Nem a jövőben gondolkodom, csak a mostani játékokat vigye így. (flight simulator 2020-at nem kell :D)
2020. szept. 4. 15:12
1/4 anonim válasza:
1660S-t mondanám inkább, az RX580 nagyon hamar el fog avulni.
Fölig hogy konzolgeneráció váltás lesz.
Esetleg még az RX5600XT is jó választás.
2/4 anonim válasza:
RX 5600XT alá nem adnám.esetleg használt Vega 56. Lehet, hogy jelenleg még 2K-val is jól elboldogulnak, de egyrészt tényleg konzolos generációváltás lesz, másrészt ha nem lenne, az RX 580 már most is nagyon a határán van a 1080p@60 ultrának. Sokszor inkább már alatta.
3/4 anonim válasza:
A helyedben én megvárnám az RTX 3060ast. Ha azt is drágának találnád, akkor meg esetleg 2060 Super használtan.
4/4 anonim válasza:
Mekkora keretből? 570-ről 580-ra szerintem nincs sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!