Huawei matebook szérián a huawei share matricát le lehet szedni?
Figyelt kérdés
van egy huawei matebook d15 nootbookom és van rajta a billentyűzet alatt egy huawei share felíratú matrica ( azt hittem csak arra való hogy flexelésből ide is ráírták mint a proci matricák) leszedtem viszont van benne egy apró tekercs. Kelleni fog ez nekem? Ez valamilyen gyors NFC link és bluetoothon keresztül van huawei és huawei között a gyors fájlátvilet amit reklámoznak? Nincs huaweies telefonom és nem is tervezek arra váltani de későbbiekben lehet hogy el szeretném adni a gépet.2020. szept. 4. 14:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!