Vettem egy új laptop-ot és olyan játékok is akadoznak rajta, amiket elvileg lazán vinnie kellene. Mit lehet a gond?
A leírás, ha segít:
Op rendszer:Windows 10 home 64-bit
Intel i7-10750H 2.6 GHz
16gb ram
Gpu: GTX 1650Ti
A legfrissebb Nvidia drivert töltöttem le, de nem változott semmi. Próbáltam itt ott beállítani a "high performance"-t, ahogyan neten tanácsolták, de semmi.
Olyan játékok nem mennek, mit a régi laptop elvitt.
Ötletem sincs, hogy miért lehet.
- feladatkezelőben nézd meg, hogy mik a tök feleslegesen futó folyamatok, s ezeket állitsd le
- továbbá nézd meg azt is, hogy mely folyamatok eszik a legtöbb memóriát és procit, s ezeket a gamezés idejére szintén állitsd le
A task manager szerint nincs háttérben futó alkalmazás.
Tehát csak maga a játék fut.
Azt megnézted már, hogy a játék full beállításon van e vagy csak "low"-ban...a régin is lehet "low"-ban volt, itt meg fullon van...s konec.
Win10...:DDDDD
Az maga is lefogja a gépet s már 1 fénykép megnyitása is 10 másodperc vagy 20...akkor többet ne is várj...ennyiből is látszik a dolog.
Másrészt a rendes drivereket dobáld fel (alaplapi, vga..stb), ami hozzávaló.
"Win10...:DDDDD"
nincs azzal semmi gond...
ha sokáig nyitja a képet akkor xar a géped...
amúgy a 1650 nem a legcombosabb vagy még a Ti verzió sem.
5
A win10 sz@r, mert amelyiket lefogja, azon más normális rendszer szárnyal...ez mára tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!