Milyen billentyúzetet vegyek? fontos hogy olyan magyar legyen hogy hosszú i betű legyen rajta
olyat keresek, ami jó, lehetőleg a pár ezer ft-os kategóriában
nem lenne az sem baj, ha multimédia gombok lennéek rajta felül, illetve jó lenne rajta gépelni, a mostani billentyűzetem használhatatlan
ilyenem volt, hosszú i-vel, a világ legjobb billentyűzete volt, csak szétvertem
álom volt rajta irni, és a felső gombokat is használtam, szuper volt
Ha nem kitétel a multimédiás gombsor, akkor ebben az árkategóriában ez egész jó választás lehet:
Amúgy minden magyar billentyűzeten van í betű. Csak azt kell nézni, hogy amit veszel, az magyar kiosztású legyen. (kép többnyire illusztráció, a bolt oldalán a leírásban kell megnézni)
Ez nem annyira tetszik, picit drága ami nem US verzió
multimédiás gombsoros nem tudsz esetleg?
most is US billentyűzetről irok, gyülölöm
Drága? 4130Ft a magyar verzió. Ettől olcsóbb most nincs (lassan 360 az euro) szóval mindennek az egekben van az ára. Én kb 2000Ft-ért vettem amúgy annó ugyanezt. Bár az már vagy 6 éve volt.
Ami multimédiás azok még drágábbak.
igen, drága, amit te linkelsz az US verzió
a magyar az még drágább, azért a full alap billentyüzetert
#8 sorry. benéztem... mentségemre szóljon ez a link neve:
Logitech KB Logitech K120 (HU, USB) - Fekete (920-002491)
és ez vitt a compker oldalára ahol az angolt ajánlotta fel. Bolt trehánysága...
hát utánaolvasva a két billentyűzetnek amit linkeltél: kolink-et semmiképp sem ajánlanám (sokan lehúzták) de a hama az jó lehet. elvileg. bár őszintén szólva nekem mindegyik csúnya (főleg ez a szivárványos világítás... még szerencse hogy be lehet állítani valami állandó színt is, mert ez kifejezetten zavaró ahogy videót néztem róla) https://www.youtube.com/watch?v=bDxSbMRd0k0
igazából neked kell megfelelnie.
köszi
és tegyük fel ha rage-elsz, akkor mennyire birja a billentyüzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!