Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tényleg tönkremegy a merevleme...

KmsRys kérdése:

Tényleg tönkremegy a merevlemez (HDD), ha 3 operációs rendszer van rajta egyszerre?

Figyelt kérdés

A legelső egy Windows 10, az mellé egy Ubuntu van felrakva (az Ubuntut használom leginkább), bekapcsolásnál a GNU GRUB akármivel lehet kiválasztani, hogy melyik induljon. És most szeretnék egy Linux Mint 20 Xfce-t is, amit feltehetnék a Windows helyére, de sajnos nem lehet, mivel saját zenéket szoktam csinálni FL Studioval, ami sajnos nincs Linuxra, így hiába használom nagyon ritkán a Windowst, olykor mégis kell 1-2 dologra...

Kiírtam pendrive-ra a Linux Mintet, párszor használtam már live módban, de ha rámegyek a telepítésre, felismeri mindkét meglévő OS-t, és van olyan lehetőség, hogy telepítés melléjük. Igen ám, de valaki azt mondta, hogy ne tegyem fel, mert 3 operációs rendszert nem bír el a merevlemez, és tönkremegy. Aki mondta, elvileg így járt egyszer.

Nekem ez erősen kamunak tűnik! Mivel rengeteg számomra fontos dolog van azon a merevlemezen, amiket sehová sem tudok lementeni, mert se egy másik merevlemezem, se semmim (pénzem sincs rá) nincs, a felhőtárhelyekre nem mernék bízni személyes dolgokat, meg egyébként sincs szerintem akkora ingyenes felhőtárhely, amire az egész HDD-m ráférne, szóval ezért írom ki a kérdést, mert nem szeretnék kockáztatni. Szerintetek fel merjem tenni a Linux Mintet? Továbbra is választható lesz, hogy a 3 közül melyik operációs rendszert akarom indítani? Lehet baja a merevlemeznek?

2020. szept. 1. 18:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ez szimplan hulyeseg.nekem egyszerre volt fenn zorin,mint,ubuntu,lite es manjaro
2020. dec. 23. 19:00
 12/12 anonim ***** válasza:

10: Akkor te valamit nagyon rosszul csinálsz.

Nem azért nevetnének ki, mert az LMMS-t használod, hanem mert nem vagy képes önállóan megcsinálni amit az fl a segged alá rak.

Elnézést...

2020. dec. 23. 21:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!