Melyik laptopot válasszam?
Figyelt kérdés
Lenovo legion y540
Vagy Asus tuf FX 505dt
Az egyik i5-9300
A másik ryzen 5 3550h
Ugyanúgy gtx 1650 árban a lenovo kicsit drágább de az Asus meg 120hz
2020. szept. 1. 17:19
1/5 anonim válasza:
lenovot venném de az asus sem rosszz
2/5 A kérdező kommentje:
Milyen szempontból vennél lenovot? Márka ismertség miatt? Vagy pedig alapbil jobb. Mivel az Asus nekem a 120hz miatt jobban bejön
2020. szept. 1. 18:12
3/5 anonim válasza:
Azt mondják hogy laptopban az intel sokkal kevesebbet fogyaszt de elvileg már a ryzen sem rossz de az intel az mindig nyerő volt. Te döntöd el melyiket veszed
4/5 anonim válasza:
De veheted a ryzent is azt mondják hogy rengeteg magja van és gyorsabb vele vs-ben programozni gyorsabban compileolja le a forráskódot stb
5/5 anonim válasza:
#4 vagyok viszont ez leginkább pc-re igaz nem laptopra laptop téren nem tudom hogy teljesit a ryzen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!