Hogyan lehet pendrivet NTFS vagy Fat 32 -re formázni RAW-ról?
Ha így nem megy akkor --> kuka..
első válaszoló, nem segített semmit de köszönöm a fáradozásod:)
második válaszoló, Ami a windowson belül kihozható mindent megtettem, linuxot pedig nem akarok tenni a gépemre. Neked is köszönöm a választ.
Harmadik válaszoló, Tudom hogy én tettem fel a kérdést és nem szeretnék okoskodni de ez így nem teljesen igaz ( azoknak írom akik később hasonló hiba miatt böngésznek és megtalálják ezt a kérdést)
Attól, hogy írásvédetté vált egyáltalán nem biztos. Lehet hogy simán írásvédettre állította valaki vagy sérült az állomány ( írás közben mondjuk kifagy a gép ), esetleg a régebbi pendriveken volt külön fizikai kapcsoló amiről nem is tud a tulaj.
Az én esetemben valóban kuka, szétszedtem és meg volt kokszolódva a nyák.
Tényleg nem kötekedni akartam csak ne emiatt dobja ki valaki a pendrivet vagy nézzék hülyének ha visszaviszi garanciára.
Nem veszem kotekedesnek. Remelem masnak sikerul az irasvedettsegbol kihozni.
Itt egy kis help hozza:
Sajnos tapasztalati tenyek, es a technologia minimalis ismerete mondatja velem, hogy feher hollokent mukodik a javitas.
Ha te állítottad volna readonly-ra, akkor csak tudtál volna róla, és nem kérdezel. Rgo..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!