Ha alaplapot cserélek, akkor mi lesz a régi alaplapi driverekkel a winyón?
Figyelt kérdés
Nem fog összeakadni az újjal? Elindul egyáltalán? A winyó maradhat vagy kell formázni?2020. aug. 31. 18:41
1/10 anonim válasza:
Egészségebb újra telepíteni, az már formázza is egyben a rendszer particiót.
2/10 anonim válasza:
Alap, hogy windows reinstall ilyenkor.
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor be se bootol az XP? Gondolom csökkentett módban elindul, leszedem a régi drivereket, és akkor simán mennie kéne tovább formázás nélkül, elvégre az alaplapi bios tökéletes beállításai után a plug and play-eket egyből érzékelnie kellene, a winyóról meg be kéne olvasnia és töltenie a windows-t driverek nélkül.
2020. aug. 31. 19:06
4/10 A kérdező kommentje:
Illetve beleraknia az örökölt vezérlőkbe.
2020. aug. 31. 19:10
5/10 anonim válasza:
Akkor mókolgass. Alapból az xp-t nem árt újrarakni félévenként mert irtózatosan belassul.
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem szokott, bár én mindig törlöm a cache mappáit meg a szemetes mappákat. Még jó az alaplapom, és a dolgaimat is más partíción tartom, egyedül csak a zeneszerkesztők vannak a Windows partícióján, azzal meg rengeteg idő szenvedni újrarakni.
2020. aug. 31. 19:47
8/10 A kérdező kommentje:
Soha nem váltanék újabbra. Egyszer kipróbáltam a Win7-et, de visszatértem XP-re. Most pedig majd egy Win 98-as gépet akarok összerakni.
2020. aug. 31. 19:50
10/10 pappgr válasza:
Én ajánlanám, hogy cserélj 10 re, minél hamarabb annál fájdalom mentesebb. Ne érts félre majdnem minden nap átkozom. És néhány program miatt nem tudok linuxra váltani. De megéri, mert a biztonsági rések csak nagyobbak lesznek a nem támogatott os-eken. Habár ahogy kiveszem a szavaidból tudod mit csinálsz. Hogy a kérdésedre válaszoljak. Ha nincsenek óriási különbségek akkor működnie kellene. Gyakran szoktam egy ssd-ről bootolni amin csak egy szimpla win-t tartok, hogy teszteljem a lapot. Ezzel együtt ha nap mint nap használnám akkor biztosan formáznám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!