Folyamatosan újraindul a gép, vajon miért?
Kettő számítógépünk is van és mindkettő majdhogynem egyszerre ment tönkre és ugyanaz a bajuk: folyamatosan újraindul. Amikor bekapcsolom, bead valami szöveget, hogy milyen módban kívánom tovább folytatni: csökkentett mód, normál mód... Bármit is választok ki, csak addig jutok el, hogy elkezd tölteni a Windows, aztán hirtelen elölről kezdődik az egész. Vajon mitől lehet ez? Mit lehetne csinálni a gépekkel? Újra kéne telepíteni, vagy más bajuk lehet?
Előre is köszönöm a válaszokat :)
nekem ez volt, én kicseréltem a videokártyát és jó lett
(szerencsém volt, mert a korábbi helyett egy újabbat raktunk be, és csak vissza kellett raknom a régebbit)
de nekem a csökkentett mód elindult
Én vírusra tippelnék - legalábbis, ha egyikről a másikra pakolgattok dolgokat -, ez a legvalószínűbb. Mindkettőn MBAM teljes keresés csökkentett módban, ha elindul - remélhetőleg bebűvészkeded, amúgy most miről vagy? Az indítást próbálgasd tovább, fél óra meg pár kékhalál után még az én félholt vasam is összeszedi magát.
A kevésbé valószínű: mindkét winyó egyszerre halt meg, bár lehet alplap gond is.
köszi a válaszokat :)
Most egyébként laptopról írok (barátomé)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!