Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik olyan kütyű, ami...

Létezik olyan kütyű, ami bejövő wifijelet sima csatlakozós wLAN -ná alakítja?

Figyelt kérdés

Magyarul olyasmit keresnék, amit egy régebbi , wifivel nem rendelkező , de smart tv hez lehet csatlakoztatni,fizikai kapcsolattal, és fogja a wifi jelet, interneteléréshez. Az adott helyen csak mobilnet biztosítja a netet, amibe nem lehet ugye fizikai kábellel csatlkozni.

NAGYON köszi a segíséget

2020. aug. 31. 09:25
 1/8 anonim ***** válasza:
2020. aug. 31. 10:06
 2/8 anonim ***** válasza:
A WLAN is wifi.... wireless LAN
2020. aug. 31. 11:03
 3/8 Dongaben ***** válasza:
Lehet, hogy félreértettem a kérdést... De, ha nem, akkor neked elsősorban egy "TV okosító" kell. Ebből van WiFi-s készülék is. Erre keress rá a NET-en. Hogy az adott TV tudja-e kezelni, az már a következő kérdésed lesz...:)
2020. aug. 31. 12:32
 4/8 anonim ***** válasza:

"wifivel nem rendelkező , de smart tv"

En meg ugy ertem, hogy okos ez a tv, ethernet porttal. A fenti linken, ha minden igaz, egy olyan kutyu van, ami fogja a netet wlanon es tovabb tolja eth-ra.

2020. aug. 31. 12:42
 5/8 A kérdező kommentje:

SZiasztok! Így, anonímként nehéz, de ahogy máshol láttam.: Igen, "negyediknek" van igaza, így értettem. Bocsánat, ha félreérthető voltam. A tv full HD smart TV, de nincs benne wifi, csak kábeles net lehetőség. A mobilnetes kütyűm pedig csak wifit ad, kábeles netet nem, a smucigja... :D Ilyet is ajánlottak:

[link]

2020. aug. 31. 16:17
 6/8 anonim ***** válasza:

usb van rajta? tegyél bele usb-s wifi stick-et

vagy egy wifis routert dugj bele kábelell.

2020. aug. 31. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
5 - amit linkeltel, az vmi tv okosito, azon lesz net a sajat android rendszeren.
2020. aug. 31. 16:58
 8/8 anonim ***** válasza:

A régebbi okostévékben valóban ritkán van wifi , azonban külön lehet hozzájuk kapni kiegészítésként.(Természetesen egyik sem kompatibilis a másikéval) Amennyiben leírod a tv pontos típusát talán könnyebb lenne.

Amit linkeltél anycast-os kütyüt az nem arra való. Annak az a lényege hogy maga az eszköz amit bedugsz a tv-be az viselkedik wifi "routerként" és a rá csatlakozott eszközök tudnak képet ,videót megjeleníteni a TV-n. Tehát pl a telefonodon elindítod a youtube -ot de a tv-n nézed a video-t.

1 TV specifikus wifi stick (nem olcsó 15-20K )

2 Egy Access point beiktatása a rendszerbe (a tv közelében ahonnan maga a tv "madzaggal" kapja a netet.)

2020. szept. 1. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!