Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem mutat képet a...

Miért nem mutat képet a monitorok?

Figyelt kérdés

Eddig minden jól működött, éppen a bios-ban állítottam be az offset voltage-ot, és egyszer amikor újraindítottam a gépemet a monitor már azt írta ki, hogy "HDMI 1 no signal". Ezt az egészet egyik pillanatról a másikra, mert már a nap folyamán többször ki be kapcsoltam a gépet.

A videókártya LED fényei világítanak, a ventilátorai is pörögnek. Minden kábel rendesen a helyén van.

Tehát nem tudom mi lehet a probléma, valakinek van esetleg ötlete, hogy mi lehet a baj?

2020. aug. 29. 16:04
 1/1 anonim ***** válasza:
Túlságosan túlfeszelted valamelyik komponenst és elfüstölt, vagy alulfeszelted és emiatt képtelen elindulni. Az utóbbit egy cmos clearrel helyre lehet hozni.
2020. aug. 29. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!