Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogyan vehetem ra Win7-et,...

Hogyan vehetem ra Win7-et, hogy megjegyezze a hangerot kulon a fulhallgatohoz, es a beepitett hangszorokhoz?

Figyelt kérdés

Rendszer:

Acer Aspire 7720G

Hang: Realtek HD Audio

elozo telepiteskor Win7 kulon megjegyezte a hangeroket a hangszorokhoz es a fulhallgatohoz, tehat:

mikor a fulhallgato nem volt bedugva (hangszorok) a hangero volt pl 20%

mikor bedugtam a fulest a jack csatlakozoba, akkor automatikusan atvaltott egy masik hangerore most legyen ez 70%

ujratelepitettem Win7-et (ugyanaz a verzioszam), es most:

- kihuzom a fulest, beallitom a hangot 20%-ra

- majd bedugom a fulest, atallitom 70%-ra

- de mikor megint kihuzom a fulest, a hangero marad 70%-on

Driverekre is gondoltam, es mar probaltam 4 mas verzioszamut (koztuk a legujabbat is), de semmi valtozas...

Valakinek valami tipp?

Elore is koszonom!!

2010. aug. 5. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
DRIVEREKBE SZOKOTT OLYAN LENNI HOGY SAVE (MENTÉS) OTT KELL VALOHOL BEÁLLÍTANI ÉS ELMENTENI
2010. aug. 9. 16:08
 2/2 A kérdező kommentje:

driverek alatt nem ertem mire gondolsz, hacsak nem a driver grafikus kezeloi feluletere gondolsz, ami nalam Realtek HD Audio Manager...

nos a problema tovabbra is fennal, ha fulest bedugom, a hangszoro ikon nem valt at, fulhallgato ikonra, szoval latszolag a rendszer nem erzekeli, hogy bedugtam valamit, megis a hangszorok elhallgatnak, es csak a fulesbol jon a hang...

kezdem feladni XD

2010. aug. 14. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!