Hogyan vehetem ra Win7-et, hogy megjegyezze a hangerot kulon a fulhallgatohoz, es a beepitett hangszorokhoz?
Rendszer:
Acer Aspire 7720G
Hang: Realtek HD Audio
elozo telepiteskor Win7 kulon megjegyezte a hangeroket a hangszorokhoz es a fulhallgatohoz, tehat:
mikor a fulhallgato nem volt bedugva (hangszorok) a hangero volt pl 20%
mikor bedugtam a fulest a jack csatlakozoba, akkor automatikusan atvaltott egy masik hangerore most legyen ez 70%
ujratelepitettem Win7-et (ugyanaz a verzioszam), es most:
- kihuzom a fulest, beallitom a hangot 20%-ra
- majd bedugom a fulest, atallitom 70%-ra
- de mikor megint kihuzom a fulest, a hangero marad 70%-on
Driverekre is gondoltam, es mar probaltam 4 mas verzioszamut (koztuk a legujabbat is), de semmi valtozas...
Valakinek valami tipp?
Elore is koszonom!!
driverek alatt nem ertem mire gondolsz, hacsak nem a driver grafikus kezeloi feluletere gondolsz, ami nalam Realtek HD Audio Manager...
nos a problema tovabbra is fennal, ha fulest bedugom, a hangszoro ikon nem valt at, fulhallgato ikonra, szoval latszolag a rendszer nem erzekeli, hogy bedugtam valamit, megis a hangszorok elhallgatnak, es csak a fulesbol jon a hang...
kezdem feladni XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!