Mit gondoltok erről a gépről? Játékra jó? Vagy gyenge?
PC Intel Celeron DUAL CORE 2X2500MHZ E3300 Socket 775,64BIT.
2048MB DDR2
320GB SATA II HDD
20X LG dual layer DVD író
INT INTEL 256MB Video , 6 CH HD audió
10/100 Lan, 6DB USB 2.0, 2db elõlapi USB
Nos en azt mondanam, hogy a Celeront mindenkepp felejtsd el, ha jatekra akarod hasznalni...
A GHz nem minden, az is sokat szamit, hogy a processzor hogyan hajtja vegre a muveleteket, es a Pentium sokkal hatekonyabb...
egy 2x2.0GHz Intel Pentium Core2Duo lenyegesen hatekonyabb, mint egy Intel Celeron 2x2.5GHz...
Viszont ma mar az AMD sem rossz, sot az meg olcsobb is sokkal...
A memoriara is ajanlanek meg legalabb egy GBot... de 4GB-al nem csak a mai jatekokat fogod futtatni, hanem akar 3-4 ev mulva kijovoket is el fogod birni, es azert nem mind1, hogy evente koltesz tobb tizezret, vagy most az egyszer par tizest, es az eleg sok-sok evre...
es csatlakozom az elottem szolokhoz... Integralt Videoval max regebbi jatekokat...
Videokarinal nem a memoria szamit...
Amire a videokarinal oda kell figyelni:
- memoria
- savszelesseg
- Pixel Shader
- mag orajele (videokari proccesszora)
- DirectX verzio (nem a Windowsra telepitett, hanem a Videokari beepitett DirecX verzioja.)
- es, hogy eredeti, vagy sem... eredeti, ha nVidia, vagy ATI, stb, es nem eredeti, ha mas gyartot latsz a dobozon, es csak valahol irja, hogy hat ilyen meg olyan chip van benne...
segitseg kepp az en rendszerem:
Intel Core2Duo 2 x 2.0GHz
3GB DDR2
nVidia GeForce 8600M GT
- 512MB
- 128bit savszelesseg
- 475MHz mag orajel
- 400MHz memoria orajel
- 950MHz Shader orajel
- Shader verzio: 4.0
- DirectX verzio: 10.0
tovabba szamit meg az alaplapi lapkeszlet... a VIA-ra meg csak ra se nezz :D iszonyat lassu... boltokban az elado tuti ra akar majd venni, hogy hat jo az, meg ugyanaz, mint a tobbi, csak olcsobb, de higyj nekem... tapasztalatbol tudom (sajnos)
VIA-n kivul barmi johet...
remelem segitettem.
Sikeres bongeszest, es elmenyekkel teli jatekozast kivanok :)
köszönöm szépen a segítséget:) igen újonnan:)
de akkor ilyet mégsem veszek,majd vmi olyat ami jó játékokra.
milyet ajánlanátok ami olcsó és a játékokat is jól viszi???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!