Hogy tudom megnézni mennyi hard drive van a gépemben?
Figyelt kérdés
az egyébként tárolóhely? mennyi a normális? mi a sok?2020. aug. 26. 21:44
1/5 anonim válasza:
Milyen operációs rendszer?
Egyébként meg:
1. Számítógép Kezelés
2. Tárolás/Lemezkezelés
Itt tisztán látni a partíciókat és magát a meghajtókat is.
2/5 A kérdező kommentje:
win 10, megtaláltam.
összesen 476 gb tárterület és majdnem 100 a foglalt de szinte csak alapértelmezett dolgok vannak a gépen.
ez ugye hard, van valami szoft tároló is?
2020. aug. 26. 22:10
4/5 Dongaben válasza:
Ma már nem jellemző, de régen létezett olyan, ami nem "hard"...:) Amúgy az a legtisztább, ha belenézel a gépbe, mi van ráírva a HDD-re, vagy SSD-re. Esetleg találsz benne másik HDD-t is, amiről nem is tudsz, mint egyik ismerősöm esetében találtam...:)
5/5 anonim válasza:
Vannak "soft" tarolok is, csak mar nem nagyon hasznaljuk. Ezek voltak a hajlekonylemezek. A te merevlemezed(?) nagyjabol 500000 megabajt kapacitasu, ezek legelterjedtebben egyenkent 0,3 - 2,9 MB-ot tudtak.
A tied "normalisnak" mondhato, soknak egyaltalan nem, letezik mar 40x ekkora merevlemez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!