Xbox one s (all digital) Milyen billentyűzet+ egér lenne jó rá?
Figyelt kérdés
Csak egyetlen egy játék miatt szeretném, nemrég megvettem a the sims 4-et,de kontrollerel borzalmas az irányítás.2020. aug. 26. 10:51
11/12 anonim válasza:
5-6 éves configom van, amikor megvettem erős középkategória volt. A most megjelenő játékok még stabilan futnak 25-30 fps-el. Nyilván már nem annyira élvezhető szint, ráadásul ahogy írtam 5 éve is középkategóriát vettem, de működik minden. Tehát miről beszélünk?
12/12 anonim válasza:
Bármilyen USB-s billentyűzet és egér támogatott.
#1:Szerintem mindenki azt vesz amit akar. Van egy régi laptopom amin nem futnak el a játékok. Előtte is xbox-om volt. Most is az van, és a következő generációban is az lesz. Az exkluzívok nem érdekelnek, és a visszafelé kompatibilitás miatt is azt fogom választani. Inkább a kérdésre válaszoltál volna normálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!