Szünetmentes tápegység hiba?

Nem kellene elbírnia. Feltételezem, hogy ez az 1 kVA -s modell. A nyomtatód specifikációja szerint 686W -ot vesz fel. Ez 0,7-es CosFi -vel majdnem pont 1kVA, de ez a 0,7-es érték azért erősen optimista.
Ha a feladat a nagy switch energiaellátása akkor tényleg nem tudom, hogy mit keres egy nyomtató a szünetmentesen.
Az egyik egy poe switch, aminél a gyártó honlapján ez van:
PoE Power (max possible):
720 W (JL320A)
860 W (JL324A)
1440 W (JL322A, JL323A, R0M67A, R0M68A)
Ezek alapján nem reális a nyomtatóval "összemérni" (fogyasztást tekintve)?

Kifejezetten szeretem ezeket a switcheket!
Ha nem sok PoE eszközöd van akkor jó lehet, ha viszont tényleg kihasználod akkor ez a szünetmentes nagyon alul van méretezve. Ha a legkisebb modellből tényleg megpróbálod kivenni a 720W -t, akkor az már egyedül is bőven túl lesz 1 kVA -n.
A két switchre (feltételezve, hogy a PoE kell) egymagában 2 kVA kell, plusz a nyomtató (amit én nem tennék szünetmentesre egyáltalán), de ha tényleg kell, akkor annak egy külön, legalább 2 kVA -s fog kelleni.
A nyomtató természetesen nem marad rajta, teszt jelleggel volt. Igen, nem olcsó, de nagyon hálás ilyen switchekkel dolgozni..
Köszönöm a segítséged! Ment a zöld!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!