Milyen studió mikrofont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Jelenleg egy asus rog centurion true 7.1-em van. Nagyon jó fejhallgató, de a mikrofonja, nagyon mély és doboz hangú, néha szerintem nehéz érteni is amit mondok.
Olyan mikrofont keresek ami nagyjából 30k alatt van, deha némivel több, mert az nagyon jó esetleg, az se baj. Illetve készletben keresem, tehát karral inkább, mivel az asztalom kialakítása miatt, nem fél el elöttem és távolabb is nehezen tudnám elhelyezni, de egy benyuló kar tökéletes lenne.
Én amit néztem esetleg az az Auna Mic-900 annak a készletben lévő verziója, vagy esetleg az SPC SM900 amit nézegettem, nekem az jobban bejön.
Nemértek a mikrofonokhoz ezért kérem a segítségeteket, ha már veszek, akkor minőségit szeretnék, ami tovább kitart.
Előre is köszönöm a segítséget.
2020. aug. 25. 21:09
11/11 anonim válasza:
Az SM7B is egy jó választás :) Bár beszédnél nekem nem annyira tetszik a hangja, ez tényleg inkább ének mikrofon de ez nagyon szubjektív. Ezt az UAD Apollo Solo-t nem ismerem nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!