Milyen megbízhatóan működő egeret tudtok laptophoz, ami vezeték nélküli és intenzív használat mellett nem megy tönkre fél év alatt? (pl. görgő, illetve oldal gombok)
Figyelt kérdés
2020. aug. 23. 08:13
1/3 anonim válasza:
Mindegy mire kell, a fogásmódod határozza meg, hogy mekkora eegeret kell választanod.
Ha valami jót akarsz, akkor pl. a Logitech g-305 egy megfelelő darab.
Viszont itt is igaz, hogy a vezeték nélküli kapcsolat eleve megbízhatatlanabb, mint a vezetékes.
2/3 Derwer válasza:
Nekem már 15 éve csak vezeték mentes perifériáim vannak egyik sem volt megbízhatatlan. Igaz a Logitech közép és méginkább felső kategóriáját veszem.
Én nagyon szeretem az MX master egeremet, mert nagy, lengkerekes a görgő, tökéletes az optika, sokáig bírja. De van kis tesója az MX anywhere ha tényleg kis egeret akarsz.
Illetve használom a vertikális egerüket, aki nekem szintén bevalt munkában.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2020. aug. 24. 04:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!