Miért csúszik az egér célzás közben?
Figyelt kérdés
Lecseréltem a régebbi egeremet egy újra, néhány napja. Javarészt FPS játékokkal játszom, és észrevettem, hogy amikor próbálok célozni vagy fordulni, néha megcsúszik az egér (általáben fel/le) és máris nincs az általam irányított célpontra. Lejjebb vettem már az egér érzékenységét, illetve "játszottam" is már az egér szenzorának a felületi érzékenységével is, de hiába. A beállítások ellenére is elcsúszik.2020. aug. 18. 20:02
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy hibás benne a szenzor. Vagy rossz az egérpad.
Mindkettő jelenséggel találkoztam már. Volt hogy a gyári A4tech egérpadon az A4tech egér nyugalmi állapotban is "remegtette" a kurzort, és mozgatásnál megugrott. Lecseréltem az egérpadot egy 6 ezer forintos Trust gamingre, és azóta megszűnt ez a hiba.
A másik meg egy Logitech egér volt aminek a szenzora érzékelt hülyeségeket. Volt hogy játék közben csak úgy csinált ilyen 360 fokos fordulatokat a karakterem, elég durva meghibásodás volt.
Első körben próbáld ki másik egérpadon, vagy valami sötét felületet. Ha utána is rossz akkor garanciába cseréltesd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!