Mi a véleményetek erről a gépépítésről?
Jelenlegi konfigom:
Asus H61M-k
I5 3450
8GB DDR3 16000MH
Gtx 1060 3GB
Cooler Master MasterWatt Lite 400W White
Amit tervezek konfig:
GIGABYTE B450M DS3H
Ryzen 5 3600
G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
A táp és videókártyát még hagyom.
"Ha olyan instabil és megbízhatatlan lenne ennyi idő után már mindneki tudna róla szerintem. 10400 alig van pár hónapja még szinte ideje se volt bizonyítani a megbízhatóságát"
Hat mindenki tudja, csak van, aki tagadja maganak vallasos okok miatt. Par napja belinkeltek a PCX-es videot amiben mondja az urge, hogy mennyi AMD proci kerul vissza gari alatt... Intel mindigis atomstabil volt AMD-hez kepest, ez nem valtozott.
En nagyon szoritok AMD-nek, majd kovetkezo gepvasarlaskor is alaposan atfutom a kinalatukat, szoval nekem igazan tokmindegy, hogy melyik a jobb, azt fogom megvenni. Csak, ha gagyibb, es teljesitmenyben atlagosan max egy szinten vannak, akkor ne fizessunk mar tobbet egy AMD-ert, mert stupidsag.
#12-nek. Aki ert hozza es be zudja loni, annak atomstabil lesz az AMD procija.
Egyebkent mas procik is vannak a 3600-on kivul :D azok meg jobb ar-ertek aranyuak. Erdekes, ezekrol az intelesek mar nem annyira beszelnek. Mindig az i5 10400-at hozzak fel peldanak a 3600 ellen.
Hoppàrè. Pár jel arra utal hogy a PCIE 3.0 már vissza fogja majd valamelyest a legerősebb jövőbeli videokártyákat nagy terhelés alatt. És mivel a 10. és azelőtti Intel procik nem támogatják a 4.0 át így hosszú távra kimondottan rossz befektetésnek tűnik most Intel procit venni. Kivéve ha tervezel 11.genre fejleszteni ami már támogatja majd a 4.0 át mostani z490 lapokban is.
"Szerintem procit nem 1 2 de nem is 3 évente cserél az átlag ember. "
Az atlagembernek a pcie 3.0 nem lesz szuk keresztmetszet 10 even belul. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!