Az alábbi 3 közül melyik a legjobb? Olcsón próbálok használt gépet venni netezésre, filmezésre és esetleg néha kisebb gépigényű játékokra, de nem nagyon értek ezekhez...
Az első opció:
Processzor: Amd FX-8350 4.0ghz
Alaplap: Ascrock 970 Extreme4
Videókártya: Nvidia GTX 1050 2gb
Táp: Akyga 600W
12GB Ram
500gb HDD
Második:
CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 2,66 GHz
Alaplap: GA-P35-DS3 (rev. 2.1) nagyon jól felszerelt tuning lap
RAM: 8 GB (4 x 2GB) Kingmax 800 MHz
VGA: GIGABYTE GTX 750 Ti 2GB GDDR5 Windforce
SSD: Kingston 120GB
HDD: WD 640GB
Ház: Cooler Master Elite
Harmadik:
FCPC-11 gépház (új)
Gigabyte GA-MA785GT-UD3H alaplap
AMD Phenom II X4 925 4 magos processzor
Artic Alpine 64 GT processzor hűtő (új)
Akyga AW-12A kék LED rendszer hűtők (új)
8 GB DDR3 RAM
320 GB HDD
Gigabyte Radeon R7-240 2 GB videokártya
M-tech 420W tápegység
Windows 10 Pro
Nem igazán tudom, mennyi tárhely lenne elegendő (hogy mennyit foglal az operációs rendszer, egy-egy játék...), illetve, hogy mit is kell igazán figyelembe venni vásárláskor. Rákerestem egyesével a videokártyákról, a processzorokról stb. véleményekre, de némelyiknél évekkel ezelőttiek a legutóbbiak is...
Mind 50 ezer körül mozog.
Illetve mit érdemes megkérdezni az eladótól vásárlás előtt, hogy utólag nehogy pofára essek?
Nekem is az első a legszimpatikusabb :) (De laikusként az én szavam nem ér sokat :D)
Ráírtam az eladóra, sajna elég messze található a gép, de ha minden más szakad, akkor maximum utazok. Ha jó, akkor megér annyit.
Azért várom a többiek véleményét is. ☺️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!