1 gépbe lehet 2 vincseszter?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 18:47
2/12 A kérdező kommentje:
és egyszerre is vagy ki kell cserélni mint egy pendrájvot?
2010. aug. 4. 18:54
3/12 anonim válasza:
Egyszerre is,nekem is így van.
Az egyiken van a windows és a programok,a másik tároló filmek,játékok képek ilyesmi van rajta.
4/12 anonim válasza:
Akár 6 is lehet benne egyszerre.
A beszerelhető merevlemezek számát az alaplapon lévő csatlakozók száma limitálja.
5/12 A kérdező kommentje:
de ha csak 1 csatlakozom van akkor hogy bövitsem ki?
am kösz a válaszokat
2010. aug. 4. 19:05
6/12 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy csak egy csatlakozód van. Minimum 2 IDE, de inkább 4, vagy ha sata, akkor általában 2-6-ig van port.
7/12 anonim válasza:
Ha csak egy csatlakozód van, az bizonyára IDE (vagy még régebbi, esetleg egyedi). Ez esetben a hozzá való kábelre rendszerint legalább két merevlemezt csatlakoztathatsz.
Esetleg veszel egy I/O kártyát:
8/12 anonim válasza:
Ezt nem hittem volna h vki ilyet nem tud 2010-ben.(főleg h ifjúsághoz tartozhatsz)bár ezt a szavat h vinchester már nem is használljuk sokkal inkább a HDD,harddsik,merevlemez...
9/12 anonim válasza:
19:35: Nem tudom, lehet mi vagyunk lemaradva de felénk még inkább winchester-nek hívjuk :D
10/12 anonim válasza:
lehet,lehet :D
persze használlják még ezt a kifejezést is de ha pl felmész 1 olyan fórumra ahol elég komolyan foglalkoznak a témával már nagyon ritkán látod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!