Milyen gép kell, ahhoz hogy a gta IV ne szaggasson low beállításokon?
Figyelt kérdés
Laptopot szeretnék venni, és ez az egyetlen kitételem.
Nem kell nekem hogy med, vagy high-be fusson mint a nyíl, bőven elég lenne, ha low (ill. leggyengébb grafikai beállításon) ne szaggasson a játék, és élvezhető legyen.
írjatok már légyszi olyan configot, vagy olyan videókártyát laptopba, ami ezt lehetővé teszi.
(lehető legolcsóbban)
2010. aug. 4. 18:10
1/1 anonim válasza:
"leggyengébb grafikai beállításon ne szaggasson a játék, és élvezhető legyen"
Gondolom érted mért idéztelek.
Egyébként legjobb ár/érték arányú konfig az msi és asus, vga-ból meg atiHD4000/5000-es széria.
Nekem msi CX-600-am van amibe: HD 4330 Vga, core 2 duo, 4gb ram, 500 gb HDD van.
És árgépen rendelj.
Nem felvágásból, de én kiméltelek meg a legtöbb kereséstől szerintem, mert így tuti jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!