Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baj amiért as...

Mi lehet a baj amiért as monitor nem ad képet?

Figyelt kérdés
Mitől lehet az,hogy adott egy régi gép nincs benne videokártya hanem a processzorba integráltat használom amit ugye alaplapon lévő csatlakozóval üzemelek be.Nos adott egy 19" samsung monitor amin egyszer csak elemet a kép.De a gépet újra raktam másik monitoron azon van kép de ezzel a monitorral nem jön be kép,megpróbáltam másik számítógépen is de ott sem jött be kép a 19"-os monitoron,viszont laptopra csatlakoztatva minden bekapcsolásnál működik a monitor.Ja és még egy fura addig babráltam míg az eredeti géppel bekapcsolt a monitor de másnapra megint nem akart képet adni.Most mire gyanakodjak,monitor probléma,alaplapi probléma vagy esetleg nem tudom a gombelem bekavarhat e?

2020. aug. 11. 12:55
 1/9 anonim ***** válasza:
Monitor hibának tűnik. Laptopon és gépen ugyanazt a csatlakozást használod? Pl. a hdmi-t mindkét esetben?
2020. aug. 11. 12:59
 2/9 A kérdező kommentje:
VGA csatlakozás mert a monitoron és a gépen sincs más
2020. aug. 11. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
Nyilván monitor hiba. Gombelemnek ehhez aztán a világon semmi köze.
2020. aug. 11. 13:07
 4/9 A kérdező kommentje:

3/

Tehát azt mondod akkor érdemes új monitort vásárolni?

2020. aug. 11. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Mivel kizártad az Északi híd (régebben ebbe volt integrálva a GMA/VGA) hibát ezér marad az új monitor.
2020. aug. 11. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez monitor hibának tűnik.
2020. aug. 11. 19:12
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát egyenlőre úgy néz ki mégsem a monitor a ludas,mert most meg másik monitornál is elkezdett szórakozni a gép.
2020. aug. 11. 20:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Másik monitornál is? Akkor viszont alaplap hiba. Azt a monitort kéne tesztelni, amivel először előjött a probléma, egy másik gépen. Ha az ott hibátlan, akkor nyilván alaplap hiba. Olyan nincs, hogy egyszer ezzel a monitorral működik, máskor meg egy másikkal.
2020. aug. 11. 22:00
 9/9 A kérdező kommentje:

8/

Pedig volt.Lett véve másik gép most már minden jó.

2020. aug. 12. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!