Miért kapcsolhatott ki a laptopom?
Figyelt kérdés
Töltőn volt, feltöltődött 100%-ra. Kihúztam a töltőből és kikapcsolt, mintha nem is akkumulátor lenne benne.
Lehetséges, hogy tétlenség miatt a képernyő ki volt kapcsolva. Facebook messenger hangbeszélgetés volt folyamatban, az is így megszakadt. ha ezek számítanak valamit. HP laptop egyébként.
Már gyenge benne az akkumulátor, de eddig sosem csinált ilyet, hogy konnektorból kihúzásra kikapcsol. Utána visszakapcsoltam konnektor nélkül, csak akkumulátorról, és működött.
2020. aug. 10. 16:32
2/2 A kérdező kommentje:
Valóban elég gyenge, de azért még elmegy vele egy darabig, csak gyakran kell tölteni. Feltétlen cserélni kellene az akkut? Tényleg nem mai, jó pár éve kaptam használtan a laptopot. Attól még hálózatról használhatom, vagy biztonsági okokból ne is használjam a régi akkuval?
2020. aug. 10. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!