Kicsit kiégett hozzáállásnak tűnik ez a foglalósdi, de ha te valóban a leendő vásárló akarsz lenni, akkor nem félnék a helyedben. A tag korrektnek tűnik, 105 értékelése van és azok közül egyik sem negatív, ami biztató, továbbá 13 éve tag, ami még inkább biztató jel.
Kiégett alatt azt értem, hogy gondolom sok negatív tapasztalata van az ígérgetőkkel és Ő ezt megunta, így bevezette ezt a foglalósdit. De mondom, ha megbízható a tag (márpedig megbízhatónak tűnik), akkor még ez sem probléma tulajdonképpen, sőt. Foglalót csak akkor kell fizetni, ha megígéred, hogy elviszed majd (személyesen 13.-a után), akkor lefoglalja neked, jegeli a hirdetést, de ezért ő pénzt kér, amit majd az üzlet nyélbeütésekor már nem számít bele a vételárba. Viszont alap esetben csak előreutalással kell fizetned, ami (bár nem javasolt, kerülendő üzleti forma), viszont vannak tagok, akik megbízhatóak és náluk az előreutalás sem jelent gondot.
drága. max 45k adnék ére. max!
sajnos a használt piacon újabban ez van.... ahogy átveszed a pultnál és a kezedbe nyomják a blokkot - még ki sem bontottad - már majd a felét éri.
én most adtam el pár cuccomat és szívtam a fogam, de nem lehetett többet kérni értük.... nem vitték el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!