Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért vannak olyan emberek...

Miért vannak olyan emberek akik megveszik MacBookot méreg drága szerintem miért nem jó mindenkinek 150ezres katagoria?

Figyelt kérdés
2020. aug. 6. 18:37
1 2
 11/13 Alex Fly ***** válasza:
100%
@8: igen, az Apple komplett ökoszisztémát kínál: Macintosh, MacBook, iPad, iPhone, AppleTV... Ezek egymással együttműködő, átjárható, teljes rendszert alkotnak és minden mással inkompatíbilisek. Egy ilyen rendszer egyik komponensét sem cserélheted másra úgy, hogyaz továbbra is ugyanúgy működjön...
2020. aug. 8. 00:17
 12/13 anonim ***** válasza:
10-es válaszoló, nem kimondottan munkára való. Sőt, "üzemi" munkára alkalmatlan. Főállású vágó vagyok sok éves tapasztalattal, itthon Final Cut-ot használok. Home videók vágására és kisebb melókra megfelel. Szerintem arra is találták ki elsősorban.
2020. aug. 10. 16:36
 13/13 anonim ***** válasza:

8-as válaszoló:

"2/4: Videóvágás MacBookon? Hol élsz? Ja, hogy 640x480, akkor OK!"

A 2017-es Pro-m még 4k vágásra is alkalmas. Igaz proxy-zni kell, de viszi.

Az általad említett felbontási szabvány már régóta kikopott...

2020. aug. 10. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!