Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptop vásárlás maximum...

Laptop vásárlás maximum 200.000-ig?

Figyelt kérdés

!!!Fontos, hogy nem szeretnék asztali gépet venni még akkor sem, ha jobban kijöhetnék anyagilag. FONTOS, hogy mobilis legyen!!!

Segítséget szeretnék kérni 180e. magasságában gondolkozom, de ha minden kötél szakad 200e-ig feltud menni az ára.

Alapvetően programozáshoz lenne szükségem a laptopra(igen, tudom, hogy bármin lehet programozni). Viszont szeretném Gamingre is használni. pl.: Ow, Dead by Daylight. Szeretném az Apexet is ki próbálni.

Köszönöm szépen az értékes válaszokat.

2020. aug. 5. 08:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Nálunk az Acer jött be, mind hármunknak az van.

VAn egy belőle ami komoly tudású is. CSak ajánlani tudom az Acershop.hu-t.

2020. aug. 5. 08:45
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem mindegy az se mit akarsz programozni. Ha nagy igényű játékot értelem szerűen ez kevés lesz de kiindulva, hogy főleg játékhoz kell Asus / Acer bármi mehet, de még a Lenovo és a Dell is jó csak ne várj sokat játék terén. Dell viszont programozáshoz nagyon jó.
2020. aug. 5. 11:46
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

Miért hiszi valaki azt, hogy a laptop játékra használva sokáig fog működni s ennyiért, amikor az asztali kártyák is alig maradnak életben többszörös méretű hűtés s felülettel ellátva...

De évente feltehető e kérdés...új gép kell;)

Az acer-asus fosik össze leghamarabb játékosságtól, ilyen áron véve...

Válaszd bármelyiket, egy kutya csak árban s izomban némi eltérés:

[link]

2020. aug. 5. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Én egy helyesírással bíbelődő könyvet javasolnék, különös tekintettel a névelőkre.
2020. aug. 6. 07:34
 5/6 anonim válasza:
61%
Nem tudok neked konkrét laptopot mondani, de Lenovo van a családból 3 embernek is, nagyon jól műkődik, viszont Dell-t SEMMIKÉPPEN se vegyél, nekem 1 év alatt, húgomnak 10 hónap alatt romlott el a 200 és 220 ezres laptop, úgy, hogy csak netezésre, filmezésre és sulira volt használva.
2020. aug. 15. 00:27
 6/6 anonim ***** válasza:
egy beugró normélis "géming" laptop 300nál kezdődik
2020. aug. 28. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!