Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Különböző méretű/felbontású...

Különböző méretű/felbontású monitorok dual setup-ban mennyire zavaróak?

Figyelt kérdés
27-es 1440p monitor mellé 24-es vagy 27-es full hd monitor okés-e? Léphet-e fel valami komplikáció, illetve élőben zavaró-e vizuálisan, vagy praktikussági szempontból?
2020. aug. 4. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanolyan frissitesi rátájuak? (Pl mindketto 60Hz?) Mert ha igen, akkor nem valoszinu hogy problema lepne fel
2020. aug. 4. 14:45
 2/9 A kérdező kommentje:
144Hz-es monitorom van. 60, vagy 75 Hz-es lenne amit veszek.
2020. aug. 4. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
engem kifejezetten zavart régen, hogy hiába azonos a felbontás, más a fizikai méret, úgyhogy le is cseréltem, plusz gyakran a színt se tudod úgy belőni, hogy mindkettőn ugyan úgy nézzen ki.
2020. aug. 4. 15:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 14-es laptop + 24-es monitor kombóban szoktam home officeozni, és nem zavaró.
2020. aug. 4. 15:16
 5/9 Szirty ***** válasza:
Csak meg kell szokni hogy az eltérő függőleges pixel szám miatt a sarokban (beakad) az egérkurzor. De ez csak eleinte zavaró.
2020. aug. 4. 15:58
 6/9 Szirty ***** válasza:
0%
Ja az nagyon nem mindegy hogy klónozás vagy kiterjesztés módban használod a kettőt, mert klónozás esetén eltérő felbontás nagyon zavaró. Ha a képarány is eltér, akkor egyenesen borzalmas lesz.
2020. aug. 4. 15:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Nekem 3 monitorom van, balrol jobbra:

17", 1280*1024

27", 2560*1440

23", 1080*1920 (allo poziciora forditva!).

Egyaltalan nem zavaro es oriasi segitseg a munkam soran.

2020. aug. 4. 16:03
 8/9 anonim ***** válasza:

6:

A képarány pont nem lényeges kiterjesztés módban, ott csak a zavaró, hogy ha a függőleges képpont szám eltér, de azt is meg lehet szokni. Persze a legtöbb esetben nem stimmel az sem, de én mondjuk álom felállasnak találnám, ha lenne egy 16:9-es mellé egy 4:3-as, azonos függőleges pixelszámú, és fizikailag is azonos magasságú monitorom.

2020. aug. 4. 16:29
 9/9 Szirty ***** válasza:

"A képarány pont nem lényeges kiterjesztés módban, ott csak a zavaró, hogy ha a függőleges képpont szám eltér, de azt is meg lehet szokni."

Így van. Pont ugyanezt írtam én is!

2020. aug. 4. 16:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!