Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Létezik még olyan színes...

Létezik még olyan színes nyomtató amibe olcsó a patron?

Figyelt kérdés

Eddig epson sx130-som volt, nagyon sokáig húzta, de sajnos meghalt, 230 Ft volt bele egy szín patron. 3 szín plusz a fekete nem került összesen 1000 Ft-ba.

Most sos vettem egy Canon nyomtatót 13000-ért. És a fekete+színes utángyátott patron bele ugyanennyi. És ugyanúgy kinyomtat max 200 oldalt.

Szóval jobban járok, hogy ha kifogy kidobom és veszek egy újat, abba legalább gyári patronok vannak ennyi pénzért. Persze környezetszennyezés szempontjából...

Néztem más nyomtatókat, de ahogy nézem mindegyiknél ugyanez a helyzet.

Van olyan nyomtató még amibe nem 5000 Ft/szín az utángyártott patron?

2020. aug. 3. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
A legolcsóbb nyomtatók a legdrágábban fenntarthatók. Kicsit többet kellene rászánni és a fenntarthatósága olcsóbbra jönne ki. De magyarnak a legolcsóbb kell milliós igényekkel..... suck dick
2020. aug. 3. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
A normál tintapatronokban 5-10 ml festék van. Én nemrég egy Epson L3110 típusú nyomtató vettem. Ez külső tartályos, a festéket úgy kell beleönteni. Egy adag festék (3 szín + fekete) 7-8 ezer Forint körül van, és mindegyik 65 ml-es. Neked is ilyesmi nyomtatót tudnék ajánlani, a nyomtatási költsége jóval alacsonyabb mint a normál patronos nyomtatóké. Cserébe viszont drágább is. (Amit én vettem, ez 50 ezer volt.)
2020. aug. 3. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Bármi amibe ez megy: [link]
2020. aug. 3. 15:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Az nem probléma, ha egyszer ki kell fizetni érte 50 000-t, de utána olcsón tudok nyomtatni. Csak az felháborító, hogy a 100 max 200 oldalt nyomtató patronok 5-6000 Ft, utángyártottan.

A régi nyomtatómat nagyon olcsón vettem és nagyon olcsó bele a parton.

2020. aug. 3. 16:19
 5/6 anonim ***** válasza:
#3: Ebbe 13 ml festék van összesen, 11 ezerért. Amit a #2 írt, ott 195 ml kerül 8 ezerbe.
2020. aug. 3. 16:48
 6/6 anonim válasza:
Nézzél aliexpressen szét. Pl. én ott szoktam venni a polaorid fényképezőmbe filmet, és tökéletes, csak próbálkozzni kell, mert egy-két olcsó dolog tényleg baromi jó, de tény, hogy a gagyi dolgok előnybe vannak. Na mindegy :D
2020. aug. 21. 13:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!