Miért kapcsol ki a laptop amikor még nem merült le teljesen?
Figyelt kérdés
Amikor 19%-nál van a töltöttség automatikusan kikapcsol pedig még bírná a gép. Miért csinálja? Acer aspire F15-öm van.2020. aug. 2. 15:33
2/9 anonim válasza:
Mert 1% nál már nem tudna leállni, csak összeomlani..
Ezt megelőzendő inkább hamarabb leáll.
A százalék állítható az energiagazdálkodás beállításaiban.
3/9 anonim válasza:
Akku hiba, valamelyik cella megadta magát.
19%-nál semmilyen alap energia gazdálkodási séma ne állítja le a gépet. Gondolom a kérdező sem állította át, mert akkor nem tette volna fel a kérdést.
4/9 anonim válasza:
Akku hiba esetén nem azt írná a kérdező hogy "automatikusan kikapcsol", hanem hogy 'hirtelen leáll v összeomlik'...
5/9 anonim válasza:
Tegyuk helyre: szabalyosan leall (alvas, hibernalas, leallitas), vagy csak siman megaszunik az aram es lekapcsol?
6/9 A kérdező kommentje:
Kiírja hogy lemerül az akksi és kikapcsol.
2020. szept. 10. 11:33
8/9 anonim válasza:
Az jó hogy csak 19%nál..
Nekem volt egy olyan ahol 73%nál úgy lelőtte magát a gép többszöri próbálkozás után is, hogy szinte kattant benne minden!
Nos akkumulátor hiba!.. vissza lett küldve és jött az új
9/9 anonim válasza:
Szar az akksi, ennyi. Nekem például 70%-nál is kiírja hogy kritikus akkutöltöttség, és lekapcsol. Pontosabban lekapcsolna, mert már nem tudom hogyan de sikerült úgy megmókolni a Win-t, hogy ebben az esetben se kapcsoljon le. Jelez 1 másodpercig, majd minden megy tovább rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!