Miután reggel bekapcsolom,5 percen belül már a billentyűzet is meleg lesz,és kb 30 perc múlva kattan egyet és leáll.Akkor visszakapcsolom,már csak 15 percig bírja,és ismét kikapcsol.Szóval túlmelegszik.De ez normális?Másnál is van ilyen?Mit lehetne tenni?Laptoppal dolgozom,így igencsak kellemetlen!
18/L
2010. aug. 3. 22:51
1/8 anonim válasza:
túlmelegszik,egy alapos takarítás˙(legjobb ha sűrített levegővel kifújod)és nézd meg a ventilátor forog e.én a helyedben nem használnám mert esetleges pár ezer forintos jav.költség helyett tönkremehet úgy,hogy nem éri meg javitattni.
2010. aug. 3. 23:04
2/8 anonim válasza:
Ventilátorok mennek benne rendesen és a szellőzők is szabadon vannak?
Nem azért, hogy ellenkezzek az előttem írókkal, de a laptopnak üzemszerű használat mellett (az azstalon, vagy az öledben használod úgy, hogy a szellőzőnyílások szabadon legyenek) nem szabadna túlmelegedie. Egyet értek az első tanács adójával, elképzelhető, hogy poros a hűtőrendszer, ezáltal drasztikusan romlik annak hatásfoka.
Szvsz egy hűtőpad nem fog sokat segíteni.
Mennyi idős a laptop?
Vidd el szervízbe, szerintem 1 óra díjában kipucolják neked.
2010. aug. 4. 10:54
8/8 anonim válasza:
Ha esetleg beállt a sok portól a ventilátor, azt is rendbe teszik, megzsírozzák és 1 évig nyugodt lehetsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!