Mennyit érhet ez a konfiguráció?
50 ezret
Ez a processzor már rég elavult és csak elméletileg 8 magos igazából csak 4
Egy használt gépnek vagy videókártyának ne az új árát nézd mert ahogy kihozod a boltból már csak a feléért tudod eladni
Manapság egy normál jó gép 300.000 körül van, a legtöbb ember ezt meg nem tudja kifizetni Magyarországon, így marad a kirakatokban a használt 30-50 ezres kategória a boltokban is, amit internetezésre használnak otthon a vevők általában mert ha játszós gépet akarsz annak irreálisan magas már az ára
20 évvel ezelőtt még 100.000-ből egy fasza gépet tudtál venni futott rajta minden játék ma meg 100.000-ért kapsz egy alsó kategóriás gépet amin a játékok nagy része el sem indul
Az egész számítástechnikai piac egy szándékos pénznyelő mert állandóan csak drágul a gépeknek az ára ugyanakkor sok játék is mint például a Fallout 4 is számomra egy forintot nem ér olyan hitvány lett minden téren a New Vegashoz képest
Nekem most egy ideje a Battlefield 5 a kedvencem, igazán jó és realisztikus játékélményt nyújt és szép a grafikája is, csak rövidek a pályák benne
Istenem, 1 es 3as, ti inkább kerüljetek az itt való kommentelést, köszönjük
Nos, a VGA valóban 45 ezret ér használtan
a lapra 8at számolnék, annyira nem kelendő már ez a platform
procira 15öt mondok
8gb ram egy 7 ezer huf kb., nem tudjuk milyen.
vinyó megint 7 ezer, ha 100as.
Nos, ez így nagyjából 80ért elmegy sztem egyben, és akkor te is eladhatod hamar, és a másik fél is jól jár.
Nos, ha táp, ház, ilyeneket nem adod vele
A proci újonnan 12.000 és megnézem én ezért a gépért ki ad 80 ezret mert szerintem senki
Köszönjük
1-es és 3-as
Mutass már akkor újonnan 12ért, örömmel fogadjuk.
Én szívesen meghírdetem neked hardveraprón 80ért, ha 1 héten belül viszik annyiért, akkor te még ugyan ennyit fizetsz nekem. Deal?
2020 07- ben forgalmazták utoljára azóta nem is lehet kapni
Új ára 22.000 volt ami azt jelenti, hogy használtan ér 10-et
Nem üzletelünk, nekem egyébként is van egy pár hónapos új gépem
De ha az általad említett gép ha el is kel, akkor is csak valami veréb fog ezért a konfigért 80-at fizetni, ráadásul használtan
Nem fejeztem még be Misimókus
Nézhetsz te hardveraprót meg Vaterát is van fenn egymillió gép ami a kutyának se kell
80-ért senki nem fog használt gépet venni amiben DDR3-as memória van meg egy régi elavult processzorral ami csak úgy zabálja az áramot, inkább gyűjtenek mellé és vesznek egy új garanciás Ryzent
Ahhoz képest egészen jól fogynak ezek a hardverek, például most vettek meg 15ért egy 8320-at.
Ezen felül továbbra is csak a demagóg elméleteid adod elő, miközben a tapasztalat, a valódi történés rád cáfol. ddr3 zavar 80ezerért? Miközben egy 980 van a gépben? Ne nevetess már, te...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!