Mennyiért lehet venni nekem megfelelő Laptopot? "Elvárás" lent.
Nem vagyok PC-párti, mert -szerintem- helyet foglal, meg egyszerűen nincs szükségem bővítésekre, meg "erőre".
És épp ezaz, hogy én laptopot csak netezésre, filmezésre és munkámból/ hobbimból kifolyólag office sz_rokra használom.
Így elsősorban egy közép kategóriásnak a középkategóriása kéne. Márka mind1.
(Jelenleg egy elavult Asusom van, és megfelelt, csak már kiöregedett+ volt csúnya esése, usb se jó pl. Javíthatatlan, fixen)
Szóval mit javasoltok, és milyen árral számoljak? 100 alatt lenne nekem jó? -max 120 amit kiadnék.
Kifelejtettem;
-Használt nem kell.
Le se kommentállak, ha neked ez jön le.
Nem kell legolcsóbbnak lenni, és pláne "pöccre" mennie.
Csupán annyi az "elvárásom", ha torrenteznék (nem torrentezek), akkor rohadt mind1, hogy 5 vagy 50 perc alatt jön le valami.
Ez szerintem messze van a pöcctől.
Ennyi.
100-120 között ilyenek vannak sajna, amik tényleg nem fognak olyan simán menni: [link]
ezek közül talán a legjobb (de az is a küszöb teteje) az ez (a több RAM miatt): [link]
viszont processzor szempontjából kb. egyformák.
Ellenben, ha kibővíted a keretet, mondjuk 150-re, már is több mozgástered van:
és akkor szóba kerülhetnek pl ezek:
és tény, hogy RAM szempontjából nem a legjobbak, de azt később tudod bővíteni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!