RTX 2070 Super-hez milyen gaming monitort vegyek? több lenn
Valamint lesz hozzá i7 10700K, 2x16 GB RAM, tehát egy elég erős gépről lenne szó, jelenleg van egy kb 100 eurós 60 HZ-es full hd-s monitorom, ezt kéne leváltani vmi erősebbre.
Gondolom már minimum 2k-s felbontású kéne, meg legalább 144 Hz-es, IPS és 1 ms válaszidővel...
7-es: nem kellenek nekem tükröződések, talpállítás stb, csak a fentebb említett tulajdonságok, és igen, elsősorban asus-os vagyok, mert amit eddig vettem ettől a márkától az minőségi volt. De tudom hogy jók az acer, aoc, samsung monitorok is...
8-as: nemár hogy azt mondod hogy tn panel kell multihoz :( én játszok lolt, cod mw-t, overwatchot, paladins-t...
Meguntam mostani tn monitoromat már, rossz a belátási szög, ha fekszek ágyon, mindig fel kell kelnem mert annyira rossz a belátási szög, szinek se legjobbak
"felesleges akkor, ha 144Hz-en akarsz játszani, mivel semelyik játékot sem tudod majd 2k-ban 144Hz-en futtatni"
rtx 2080 ti-vel sem? mert még az is lehet, hogy azt veszem ha lemennek az árak az új vga-k miatt...
Játékfüggő, a szép AAA sztoris single playerek 2080ti-al se tudják a 144 fps-t, más kérdés, hogy az ilyen címekhez kell-e egyáltalán 60 fps. Az esport játékok nem szoktak olyan erőforrás igényesek lenni, azok futnak 144 fps fölött, de azokat meg tipikusan nem 1440p-n játssza az ember, ha komolyan gondolja, mert kevesebb pénzből 1080p-n is elfut magas fps-en, és ott úgysem az élmény a lényeg, hanem a teljesítmény inkább.
Másrészt abban ne reménykedj, hogy olcsóbbak lesznek a régi kártyák. A 2070S gyártását már le is állította az nvidia, direkt azért hogy a készletek kifogyjanak, akciózni ne kelljen a bent ragadt mennyiséget, mikor megjön a 3000-s széria. Ugyanez lesz a többi kártyával is, nem lehet majd őket kapni. A használt piacban bízhatsz esetleg, de azt meg a 3000-s széria fogja beárazni, nézd meg, a 1080ti-ok még most is milyen jól tartják az árukat.
Ha a 3000-s nem lesz nagy ugrás, akkor ülni fognak az emberek a 2080ti-as kártyáikon, mert minek eladni, ha meg jól sikerül, akkor te is jobban jársz ha ugyannyi pénzért már kivársz pár hónapot, és eleve az újat veszed meg. Ha nem is a 3080/3090-t (ki tudja mi lesz a neve), de valószínűleg a 3070 tudni fogja a mostani 2080 super, talán ti szintjét.
16-os: mindig csak várnii, utálom :D
meg lehet hogy jó drágák is lesznek az új kártyák, aztán megint várhatok fél évet, mire lemegy az áruk...
17-es: i7 10700k elég erős lenne hozzá?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!