Na most ki b*szott át? Miért is szarok az intel hd 4500 as vidikarik laptopba?
Ma voltam számítástechnikai boltban, és az eladó azt modnta semmivel sem rosszabbak az intel hd 4500 as szériájú videókártyák (256 saját memóriával), mit pl. egy ugyanijen nvidia, vagy ati.
Most ő akarta rámsózni a szarját, vagy itt fórumon hülyítenek?
Azt mondta tökéletesen nyújt annyit is akár játékok, akár tervezőprogramok terén is az intel, mint egy ati, vagy nvidia....
Egyébként nem ismerem az embert, csak jópáran ajánlották, merthogy nagyon ért a témához.
Jobb játékokra nem lesz jó, amúgy nincs gond vele.
Pl ha felmész egy bolt honlapjára, minden második gép ezzel van szerelve, komoly gépek is...szóval annyira nem rossz az, de játékosnak nem ajánlott...amúgy tökéletes.
Intel VGA-s laptopot az vesz, akinek nincs szüksége grafikus teljesítményre (aki nem játszik). Komlyabb programokhoz (AutoCAD) már nem árt egy jó vidkari.
Ha érdekel, hogy a laptop vidkarik milyen teljesítményűek, nézz szét itt:
A jobb oldalon megtalálod az összes létező laptop-vidkarit.
Ahham. Szóval a boltos akarta rámsózni a szarját.
Egyébként én is meglepődtem mikor mondta hogy az intelek jók lesznek tervezőprogikhoz is.
Nah mindegy, akkor szerintem jön az ati...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!