Létezik számlákra, blokkokra, átlagtól eltérő formátumokra specializált szkenner?
Úgy érezzük, hogy eljött az idő, hogy digitalizáljuk a legtöbb dokumentumunkat.
A legnagyobb fejtörést jelenleg a bejövő számlák digitalizációja okozza.
Létezik-e olyan eszköz, ami hasonlóan az A4-es behúzós szkennerekhez, több oldalt tud egymásután automatikusan szkennelni, úgy hogy a méretek sokszor nem szabványok.
Pl.: Az Obiban az Áfás számla olyan mint a blokk amit a Tescoban kapsz, nagyon hosszú, de kevésbé széles.
Vagy esetleg a kézzel írt számlák is teljesen változó méretűek.
A cél az lenne, hogy gyors és egyszerű legyen a szkennelési folyamat, ne kelljen új kollégát alkalmazni azért mert szkennelgetni kell.
Sajnos a jelenlegi nagy teljesítményű multifunkcionális nyomtatonk a be húzós részen nem tud mit kezdeni például a "blokk" arányú számlákkal, az üvegről sajnos lelóg sokszor, illetve egyesével szkennelgetni havi 350-400 számlát sajnos nagyon pepecselős. Van erre valami olyan megoldás ami nem fél millió, és használható is?
Előre is köszi,
Pedig 7.hó óta minden számla ami kiállításra kerül értékhatár független bekerül a NAV-hoz a kiállításkor.
Azt pedig a NAV online felületén meg tudod nézni, hogy ki állított ki neked számlát és mi szerepel rajta és azt is tudom, hogy ezek az adatok kinyerhetőek program által.
Lehet a könyvelőprogramotok tud is ilyet, mert láttam olyan integrált rendszert, ami erre képes.
Igen természetesen. Ez nagyon jól hangzik!
Abban tudsz esetleg segíteni, hogy hol érem el ezeket? Melyik felületen? A többit már kisakkozom :D
Ha jól tudom ez.
Elvileg cégnél ügyfélkapu meg online számla felhasználó is kell hogy meg tudd nézni. Ha számláztok, akkor ezek a felhasználók már léteznek, a kommunikációhoz meg külön felhasználó kell, ezt szokták megadni a számlázóprogramnak, ha jól tudom.
Szóval elvileg, ha a kommunikációs user megvan és a token is hozzá, akkor megfelelő programmal automatizáltan is le lehet kérni ezeket a dolgokat webfelületes login nélkük is..
HÁT EZ ZSENIÁLIS, MENT A ZÖLD KÉZ MINDENKINEK!
Végre valami ami korrektül működik ebben a k*rva országban :D :D
Leszámítva, hogy egyesével szedi szét a havi exportálást, de ezt leszámítva nagyon gördülékeny :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!