Ezzel a gép configgal menne a gta 5?
Figyelt kérdés
config:
videókáratya: gigabyte rx470 4GB
Ram: ddr3 8GB 1600mhz hyperx
Processzor: amd fx 6100
HDD: Toshiba 1TB
2020. júl. 27. 15:48
2/7 anonim válasza:
Igen, de a multiplayer a processzor miatt erősen beszaggathat.
3/7 anonim válasza:
A GTA V egy jól optimalizált játék.
Még a régi Core 2 Quad-okon is megy.
4/7 anonim válasza:
3 LOL ? akkor nem tudod mi a jól optimalizát xD
6/7 anonim válasza:
Q9550-el játszom GTA 5 multit, mellette egy 1050Ti, FHD-ben kényelmesen 30-40 fps között el van multiban. Sőt, ha singleben felhuzom, hogy mennyi járókelő és autó legyen a városban az jobban lefogja, mint a multi.
7/7 anonim válasza:
Én még 4. genes intel celeronnal kezdtem, 4gb rammal, amd HD5870-el a gt5 játszadozást. Low-on fixen kaptam a 30 fps-t, és ha megnézzük, akkoriban ps3 de még a ps4 is 30fps-re volt lock-olva. Teljesen jól ment, tök jól elvoltam vele. Bátyám még valami q9000 nem tudom milyen procival és sokkal gyengébb gpu-val is tolta anno, az is elfogadható volt.
A GTA5 valóban egy jól optimalizált játék.
A kérdező gépén is simán menni fog, bár más szempontok miatt is, de manapság már lassan megér neki a proci csere majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!