Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen monitorod van és mire...

Milyen monitorod van és mire használod általában? (Netezés, filmezés, munka, játék, rajzolás...?)

Figyelt kérdés

2020. júl. 24. 12:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
2 db philips 243V (24", full HD), mindenre. 3D modellezek, nyomtatok, szóval munkára készült a gép, de ha már itt van, nem veszek konzolt, este inkább ezen játszok.
2020. júl. 24. 14:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
22 colos kb 10 evés LG TN monitor 60hz 5ms válaszidő. Netezés, Youtube, játék. 2 3 év múlva már szeretném valami komolyabbra cserélni
2020. júl. 24. 15:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

A rajzoláson kívül mindenre, amit felsoroltál.

2020. júl. 24. 15:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Acer Predator XB273GXbmiiprzx mindenre.
2020. júl. 24. 19:23
 5/8 Alex Fly ***** válasza:
100%
2 régi HP (egy L1730 és L1706). Meg néha a TV. És arra használom, hogy a számítógép képét megjelenítse...
2020. júl. 24. 22:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
van egy ősrégi 16:10 képarányú monitorom mert nem szeretnék költeni monitorra. ha nyújtott 4:3ra veszem a képarányt akkor még tűrhető is. és mindenre használom :D
2020. júl. 25. 09:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

[link] - 75Hz, FullHD, 5ms GTG válaszidő, IPS, FreeSync. Nem is kellett több. Talán pici egy kicsit így utólag belegondolva, de egye fene. Kárpótol a nagy betekintési szög, a színvilág és a 75Hz, mert én pl. látom a 60 és 75Hz között is a különbséget és zavar, ezért váltottam 75-re. Igazából csak ezek voltak a lényeges szempontok vásárlásnál (ja, meg a min. HDMI csati megléte).

Játékra, filmezésre, tanulásra használom (meg úgy az otthon mindenes gépe), összefoglalva tartalomfogyasztásra. Nem dolgozok ezen a gépen, inkább játékra hegyeztem ki, videókártya és táp hiányzik már csak, a többi az már adott. Javarészt én használom, de mint mondtam mindenes gép, bárki használhatja.

2020. júl. 26. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

#7 vagyok. Meg ja, egyébként nálam olyan nem nagyon van, hogy a monitort használom valamire. A gépet szoktam célirányosan belőni, hogy mire is használom, a monitor igazából csak a kötelező mellékes periféria, ami megjeleníti a tartalmat. Ha a gépet épp játékra használom, akkor a monitor épp játékot jelenít meg. Ha böngészek, akkor a böngészőt. A fő szempont a monitornál csak a szép megjelenítés volt, hogy úgy általánosan mindenre felhasználható legyen (játék, filmezés, böngészés, akár munka, bár utóbbi talán már necces).

Annyi, hogy látványorgiás filmeket csakis 4K-ban és 4K-s tévén nézem meg, szóval ilyenkor addig a gépet átkötöm a mellettem levő 4K-s tévére. Ezt is csak akkor teszem meg, ha többen nézzük meg a filmet és megéri egy éjszakát szuttyogni a sz*r nettel, hogy lejöjjön a majd 50GB-nyi film 4K-ban.

2020. júl. 26. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!